Αναγνώστες

Τετάρτη 25 Απριλίου 2012

βαρκάδα στη λίμνη Κερκίνη


Έχω την τιμή σήμερα να φιλοξενώ έναν επαγγελματία φωτογράφο τον ΚΩΣΤΑ ΚΙΤΡΙΝΑΚΗ.
Μέσα από ένα πλήθος ...700 φωτογραφιών, που είχε αποθανατίσει στο πρόσφατο ταξείδι του στη Λίμνη ΚΕΡΚΙΝΗ , διάλεξα τις πιο κάτω και με την άδειά του σας τις παρουσιάζω με μεγάλη μου χαρά . Δεν λέω πως είναι οι καλύτερες, γιατί πού να βλέπατε και τις υπόλοιπες....
Προσωπικά , έχω επισκεφθεί τη λίμνη πάρα πολλές φορές, αλλά δεν είχα την τύχη να κάνω τη βαρκάδα στον φανταστικό αυτό υδροβιότοπο της Βόρειας Ελλάδας. 
Έτσι μέσα από το φακό του καλλιτέχνη θα πάρουμε μια άλλη οπτική γωνία και θα φτερουγίσουμε με τα λογής - λογής πετούμενα, μέσα σε χρώματα και εικόνες, που κάνουν την ψυχή του ανθρώπου να γαληνεύει και να πετάει κι αυτή μαζί τους!!!

Σ' ευχαριστώ πολύ , ΚΩΣΤΑ !

ΚΙΤΡΙΝΑΚΗΣ ΚΩΣΤΑΣ
ΑΜΦΙΤΡΙΤΗΣ 54, 
ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ, 17562 
2109855686
kitrinakis.photography@gmail.com 


















ΚΙΤΡΙΝΑΚΗΣ ΚΩΣΤΑΣ
ΑΜΦΙΤΡΙΤΗΣ 54, 
ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ, 17562 
τηλ.  2109855686
kitrinakis.photography@gmail.com 

11 σχόλια:

kiki είπε...

Πολύ όμορφες φωτογραφίες πράγματι!

Sosou είπε...

Κ Α Τ Α Π Λ Η Κ Τ Ι Κ Ε Σ!!!!!!!!
Καλό βράδυ

Areti είπε...

Μοναδικα υπεροχες!!!!!

ΛΥΧΝΟΣ ΚΑΙΟΜΕΝΟΣ είπε...

πόσο γαλαντόμος είσαι Βασίλη μου!
όμορφες φωτογραφίες!

VENTANA DE FOTO είπε...

ΕΙΔΙΚΗ ΣΕΙΡΑ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

http://ventanadefoto.blogspot.com.es/

Ανώνυμος είπε...

Beauty !

Ανώνυμος είπε...

-Ωραίες οι φωτογραφίες, πράγματι!!! τής Κερκίνης Μας, όμως δυστυχισμένοι! οι κάτοικοι τής περιοχής,άβουλοι ανίκανοι, κοιλιόδουλοι,προσκυνημένοι οι τοπικοί της ταγοί καί υπάκουα άθλια ζώα στό υδροκέφαλο κρατίδιο τών Αθηνών αυτό μέ τά αδηφάγα καί παμφάγα κεφάλια τής Λερναίας Υδρας! Φωτογράφε (επιλεκτικέ!!!)νεοαστέ μου! γιά κόπιασε καί φωτογράφισε τόν ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Νομό Σερρών σέ ΟΛΑ!! καί τήν δυστυχία πού βιώνει! περιμένω..!!

bilsot είπε...

Συνήθως ΔΕΝ απαντώ στα σχόλια των επισκεπτών μου , αφήνομαι στις κρίσεις τους . Περισσότερο ΔΕΝ απαντώ σε ανώνυμους, όλοι έχουμε ένα όνομα , έστω και ψεύτικο, κι αυτό μας δίνει υπόσταση φυσική και βαρύτητα στο λόγο μας.
ΔΕΝ είμαι επιλεκτικός,γιατί οι φωτογραφίες μου είναι ότι βλέπουν και τα μάτια μου κι αυτό το γνωρίζουν και το αναγνωρίζουν όσοι είναι τακτικοί εδώ.
ΔΕΝ είμαι νεοαστός, ότι και να σημαίνει αυτός ο όρος, έτυχε και τα περιουσιακά μου στοιχεία να βρίσκωνται στη Αθήνα, έχω καταγωγή από την επαρχία κι έχω δουλέψει σε πολλά μέρη τη ς Ελλάδας μας.
Οι κάτοικοι κάθε γωνιάς της πατρίδας μας , που θέλησαν να προκόψουν κι όχι να τα κονομήσουν και πάλεψαν γι αυτό και δεν έτρεξαν πίσω από τις κατουρημένες ποδιές πολιτικών και άλλων, ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ μέ λίγο ή πολύ κόπο κι ανέστησαν τις οικογενειές τους.
Όσοι άνοιξαν τα στόματά τους σαν τα νεογέννητα πουλάκια, για να τους ταϊσει η Αθήνα , το μόνο που κατάφεραν είναι να γίνουν πλαστικοσημαιοφόροι ανόητων και άχρηστων.
Στο νομό Σερρών βρίσκομαι 3-4 φορές το χρόνο, κάνοντας τις προμήθειές μου σε τοπικά προϊόντα, αφήνοντας τη μικρή μου οικονομική συμμετοχή στην τοπική κοινωνία.
Απολαμβάνω τον φυσικό, πνευματικό και πολιτιστικό πλούτο των ντόπιων και διατηρώ τους φιλικούς δεσμούς μου σε υψηλό επίπεδο ανταποδίδοντας την απλόχερη αγάπη που μου προσφέρουν.
Η δυστυχία είναι εκεί που ο άνθρωπος ΔΕΝ πήρε την τύχη στα χέρια του και ΔΕΝ αγωνίστηκε για να την κρατήσει!

黄清华 Wong Ching Wah είπε...

Bilsot, beautiful series!

Louisette είπε...

Wonderfullfotos, greeting from Belgium.

Louisette είπε...

Video gif for your wonderfull land Greece